Bramboračka

Potřebné ingredience
Ingredience:brambory: 6 ,olej ,mouka hladká ,cibule: 1 ,bujón zeleninový: 2-3 ,houby sušené: 1 hrst ,sůl ,
pepř ,zelenina mražená: 1 sáček ,majoránka
Postup přípravy
Krok 1:V hrnci na oleji zpěníme dozlatova kostičky cibule, přidáme houby a orestujeme. Zalijeme vodou, přidáme 2–3 bujony, osolíme, opepříme, přidáme mraženou zeleninu a kostičky brambor.
Krok 2: Povaříme a zahustíme jíškou. Pokud máme rádi méně hustou, pak můžeme do polévky rozklepnout 2 vejce, která rozkvedláme v polévce a povaříme.
Krok 3: Uvařenou polévku podle vlastní potřeby dochutíme
Krok 2: Povaříme a zahustíme jíškou. Pokud máme rádi méně hustou, pak můžeme do polévky rozklepnout 2 vejce, která rozkvedláme v polévce a povaříme.
Krok 3: Uvařenou polévku podle vlastní potřeby dochutíme

Suroviny
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé